Levrek balığını alırken balıkçıda orta kemiği ve kılçıkları alınır. Kuyruk ve kafası kesilerek derisi soyulur atılır böylece fileto levreklerimiz hazır olur. Fileto halindeki levrek yıkanıp süzülür ve üzerine tuz, karabiber atılarak süzgeçte bekletilir. Bir taraftan da sosu hazırlamamız gerek, sosu hazırlamak için zeytinyağı ve unu küçük bir tencereye koyarak orta ateşte sürekli karıştırarak, rengi hafifçe sararana kadar bir iki dakika kavurunuz, üzerine sütü ekleyip biraz tuz ve karabiber ekip karıştırmaya devam ediniz. Muhallebi kıvamına gelip kaynamaya başlayınca ocaktan alınız.
Üzerine hazır süt kremasını ekleyip bir iki dakika hızlı bir şekilde çırpınız. Daha sonra orta boy bir fırın tepsisini hafif yağlayarak süzgeçte bulunan fileto levrekleri yan yana diziniz ve üzerlerine hazırladığınız sosu gezdirerek dökünüz. Domatesleri soyup halka şeklinde doğrayınız ve balıkların üzerine koyunuz. Ardından beş dakika önceden ısıtılmış fırına koyarak 30- 35 dakika pişiriniz çıkarmadan balıkları fırından çıkarmadan beş dakika öncesi isterseniz rendelenmiş kaşarı balıkların üzerine koyunuz ve kaşar eriyip üzerinde kızarınca çıkarın.
Kremalı levrek servise hazır, sıcak servis yapmaya dikkat ediniz.
Afiyet olsun.