Patatesleri teker teker yıkayıp daha sonra teker teker soyalım. Patatesleri soyduktan sonra çok ince veya çok kalın olmayacak şekilde halka şeklinde şekillerde kıyalım. Soğanları da soyduktan sonra halka şeklinde şekilde kıyalım. Taze olan ve temizlenmiş levrekleri zeytinyağı ve tuz ile marine edelim. Fırın tepsisine malzemeler yapışmasın ve çıkarmak kolay olsun diye yağlı kâğıdı her yeri kaplayacak şekilde serelim. Halka şeklinde doğranmış olan patatesimizi teker teker dizelim. Daha sonra halka şeklinde olan soğanlarımızı üstüne teker teker yerleştirelim.
Dizdiğimiz soğanların ardından levrek filetoları dizelim. Dizdikten sonra levrek filetoların üzerine zeytinyağı dökelim. Elimizde bulunan sarımsakları tepsinin her bir tarafına yerleştirelim. Baharatları ise levrek filetoların üzerine serpiştirelim. Eğer soğan veya patatesten fazla kalan var ise onları da levrek filetoların üzerine doğru yerleştirelim. Maydanozu ise dal şeklinde her bir filetonun üzerine yerleştirelim. Tekrardan tepsinin üzerine malzemeleri örtecek şekilde yağlı kâğıt koyalım. 180 derece fırında sadece 50 dakika pişirelim. Süre sonunda ise patateslerin kızarmasını eğer istersek malzemelerin üzerindeki yağlı kâğıdı kaldırıp sadece 10 dakika daha pişirelim.
Afiyet olsun.