{ "title": "Levrek Fırında", "image": "https://www.levrek.gen.tr/images/Levrek-Firinda-18.jpg", "date": "21.01.2024 15:43:56", "author": "Selen Karadeniz", "article": [ { "article": "Levrek fırında, tadıyla özel bir lezzettir. Balık sevenlerin bundan vazgeçemeyeceğini söyleyebiliriz. Fırında kendi suyunda pişmiş bir levrekte aradığınız lezzeti bulacaksınız. Böyle bir balığı az uğraşla hazırlamak, akşam lezzetli bir menü hazırlamak hoşunuza gidecek. Hazırlaması zevkli, yemesi harika olacak. Levrek fırında pişirmek için çok uygun bir balıktır. Kış geldiğinde lezzeti yerinde olur. Sıkça pişirmenizi öneririz. Arzu edenler bu tarifin içine patateste ilave edebilir. Güveçlerin tabanına önce patates dilimlerini, ardından soğanları yerleştirebilir. Patatesi balığın yanında her zaman tüketmenizi öneririz. Bu balığın ardından tatlı yeme isteğinizi de önler. Levrekler hazırsa hemen tarifi yapmaya başlayalım. Herkese kolay gelsin.