{ "title": "Fırında Levrek Buğulama", "image": "https://www.levrek.gen.tr/images/Firinda-Levrek-Bugulama-95.jpg", "date": "20.01.2024 06:35:52", "author": "Selen Karadeniz", "article": [ { "article": "Fırında levrek buğulama, tadına doyamayacağınız kadar lezzetli olur. Balıklarla hazırlanan buğulama tarifleri çeşitli malzemelerle hazırlanabilir. Bazı tariflerde domates, soğan, yeşillik gibi malzemeler kullanılırken, bazı tariflerde bizim vereceğimiz gibi yapılıyor. Fırında levrek buğulama tarifimizi beğeneceğinizi umuyoruz. Bunu tepsi şeklinde bir güveçte hazırlarsanız, sonuna kadar sıcak tüketme şansınız olur. Ayrıca güvecin verdiği lezzeti de unutmayın. Levrek oldukça lezzetli bir balıktır. Bunu farklı şekillerde pişirebilirsiniz. Izgara, fırın, buğulama, tuzda pişirme gibi seçenekleriniz var. Balığı seven biriyseniz, değişik tarifler ilginizi çekecektir. Bu tarifi hazırlamak için iri boydaki levreklerden almanızı tavsiye ederiz. Bu balığın daha az kılçıklı olmasını sağlar ve buğulamayı daha zevkli yiyebilirsiniz. Hazırsanız hemen fırında levrek buğulama tarifini yapmaya başlayalım. Hepinize kolay gelsin.