{ "title": "Fırında Kaşarlı Levrek", "image": "https://www.levrek.gen.tr/images/Firinda-Kasarli-Levrek-98.jpg", "date": "20.01.2024 04:36:55", "author": "oktay öztürk", "article": [ { "article": "Fırında Kaşarlı Levrek, Balık herkes tarafından bayılarak yenilen oldukça besleyici bir besindir. Omega üç açısından oldukça zengin olan balığın her türünün de ayrı, ayrı bir lezzeti vardır. Fırında, tavada ve kızartarak tüketilen enfes balığın biz bugün sizlere fırında kaşarlı olanını yapacağız enfes bir lezzet mutlaka deneyin hadi başlayalım.

Fırında Levrek İçin Gerekli Malzemeleri
Fırında Levrek Nasıl Yapılır?

Öncelikle balık dışında bütün malzemeleri derin bir karıştırma kabının içine küçük doğrayın. Daha sonra tuzunu, yağını ve tüm baharatları ilave ederek aynı salata karıştırır gibi iyice karıştırın. Bu işlemden sonra da balıkları ister tek kişilik güveç kabı içerisinde ya da fırın tepsisine dizerek aralarına da yapmış olduğunuz karışımı doldurun. İçerisinde sığacak kadar arta kalanını da yan taraflarına koyabilirsiniz. Sonra kabın ağzını alüminyum folyo ile kapatın ve fırına sürün. İçindeki malzeme ve balık piştikten sonra üstünü açın ve kaşar peyniri rendeleyin. Rendelemiş olduğunuz kaşar peyniri iyice eridikten sonra fırından alın ve sıcak, sıcak yanında bol yeşillikli salata ile servis yapın.

Afiyet Olsun.

" } ] }